Tekst

Nieuwe zomerbanden in Bergschenhoek monteren 

Het kan verstandig zijn om uw zomerbanden eens in de zoveel jaar te laten vervangen. Zo voorkomt u dat de banden knappen, of dat deze al snel ernstig versleten raken. Een flinke slijtage aan uw zomerbanden kan voor een verslechtering van uw grip zorgen, wat zeker tijdens een regen- of sneeuwbui voor ongelukken kan zorgen. De Rooy Auto’s zal uw zomerbanden altijd controleren op slijtage, als u uw auto voor een APK-keuring bij ons achterlaat. Het slijtproces van uw banden verloopt doorgaans heel geleidelijk. 

Niet alleen kunnen we uw bestaande zomerbanden voor u vervangen. Ook helpen we u graag bij het omwisselen van de zomerbanden voor uw winterbanden in Bergschenhoek. Wij wisselen de zomerbanden van alle automerken om. Denk aan auto’s van Volkswagen, SEAT, Skoda, Audi, Fiat en Kia. Van een auto van welk automerk wilt u de zomerbanden laten verwisselen? 

Advies over nieuwe zomerbanden voor uw auto


De aanschaf van nieuwe zomerbanden kan best ingewikkeld zijn. Welke zomerbanden passen bijvoorbeeld het beste bij uw auto? Hoe weet u zeker, dat u ook tijdens de regenachtige herfst voldoende grip heeft met uw nieuwe zomerbanden? Enzovoorts. Onze monteurs staan voor u klaar, om u van passend advies te voorzien. Wij hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van zomerbanden onder auto’s. 

Tip: overweeg ook eens om All Season banden onder uw auto te plaatsen. Deze All Season banden vormen een combinatie van zomer- en winterbanden. Zo hoeft u zomerbanden in de winter niet te laten vervangen voor winterbanden. 

Uw zomerbanden in de winter op laten slaan


Veel mensen hebben thuis niet de ruimte om hun zomerbanden na het omwisselen voor de winterbanden zelf op te slaan. Daarbij is het belangrijk, om de banden op de juiste temperatuur te bewaren. Een verkeerde temperatuur kan ertoe leiden, dat de banden sneller zullen slijten. De Rooy Auto’s biedt u de mogelijkheid om uw zomerbanden in de wintermaanden voor u op te slaan. Wij doen dit in een speciale ruimte, waar de banden op juiste temperatuur bewaard worden. 

Kom eens langs in onze showroom of garage in Bergschenhoek, om u te laten informeren over de mogelijkheden die u heeft als u voor nieuwe zomerbanden kiest. Ook vertellen we u hier graag meer over onze bandenservice en All Season banden. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's