Tekst

Verkoop van occasions bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek 

Onder occasions verstaan we doorgaans tweedehands auto’s, waarvoor eerder al een kentekenbewijs is uitgegeven. Veel particuliere autobezitters kiezen voor een occasion in plaats van een volledig nieuwe auto. De prijs van een occasion ligt over het algemeen namelijk een stuk lager, terwijl de kwaliteit van een tweedehands auto niet veel minder hoeft te zijn dan een nieuw model. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke leaseauto, die nog maar enkele jaren gebruikt is en vervangen wordt binnen het bedrijf. De auto wordt in zo’n geval als occasion aangeboden, maar is nog bijzonder nieuw! 

De Rooy Auto’s is al jaren een specialist in het aanbieden van occasion van vrijwel alle automerken. Zo bieden we regelmatig een occasion van Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Kia en Fiat aan. Kortom, voor iedereen een occasion in verschillende modellen en prijsklassen. Naar wat voor occasions bent u momenteel op zoek? 

Advies bij de aanschaf van occasions


Wanneer u voor de aanschaf van een occasion kiest, kan het fijn zijn om hierbij geadviseerd te worden door een specialist. U wilt er immers zeker van zijn, dat u nog vele jaren vooruit kunt met uw tweedehands auto. De occasions die door De Rooy Auto’s worden aangeboden, zijn allen gecontroleerd voordat deze te koop werden aangeboden als occasion. Zo weet u zeker dat u de auto nog een lange tijd kunt gebruiken. 

Zelf een occasion te koop aanbieden


Naast de mogelijkheid om een occasion bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek te kopen, kunt u ook uw eigen auto te koop aanbieden als occasion. Onze adviseurs bepalen de waarde van uw auto en doen u op basis daarvan een voorstel. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel, proberen we uw auto binnen ons eigen aanbod als occasion te verkopen. 

Wilt u meer weten over de aanschaf of verkoop van een occasion? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of door bij onze showroom langs te komen. Onze showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wanneer komt u bij ons langs voor een nette occasion? 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's