Tekst

Remmenservice van een ervaren autobedrijf 

Het onderhouden van de remmen van uw auto is essentieel om de kans op ongelukken te minimaliseren. Bij de jaarlijks verplichte APK-keuring worden de onderdelen van uw remmen uitgebreid gecontroleerd op slijtage of schade. Waar nodig kunnen we deze onderdelen direct voor u vervangen, zodat u met een veilig gevoel de weg op kan! Naast het onderhoud wat we naar aanleiding van de APK-keuring van uw auto uitvoeren, bieden we u een losse remmenservice aan. U kunt uw auto op ieder moment van het jaar laten controleren, als u vermoedt dat er iets niet klopt aan uw remmen. 

Op deze pagina leest u meer over de professionele remmenservice van De Rooy Auto’s. Onze monteurs bieden deze remmenservice voor alle automerken aan. Automerken waarvan wij de auto’s regelmatig onderhouden zijn onder meer Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Kia en Fiat. Voor welk merk auto wilt u onze remmenservice inschakelen? 

Werkzaamheden binnen onze remmenservice 


Als onderdeel van onze remmenservice zullen we de remmen van uw auto altijd eerst uitgebreid inspecteren. Hierbij kijken we niet alleen naar de remmen als geheel, maar ook naar de op de remmen aangesloten onderdelen. Dit kan immers van invloed zijn op de prestaties van uw remmen. Op basis van onze bevindingen ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin we beschrijven wat de staat van uw remmen is. Als onderdelen hiervan ernstig versleten blijken te zijn, kunnen we deze voor u vervangen. Dit doen vanzelfsprekend altijd in samenspraak met u. 

Onderdelen vervangen met de remmenservice 


Monteurs van De Rooy Auto’s kunnen verschillende onderdelen voor u vervangen. Denk bijvoorbeeld aan de remblokken en remschijven van uw auto. Beide onderdelen behoren tot de meest essentiële elementen van uw auto en kunnen door de jaren heen versleten raken. Het gebruik van versleten remmen zorgt voor onnodig hoge kosten en kan daarbij ongelukken veroorzaken, als deze niet tijdig vervangen worden. Vaak vindt de slijtage aan uw remmen op een geleidelijke wijze plaats. Bij de APK-keuring bij De Rooy Auto’s controleren we uw remblokken en remschijven uitgebreid op een beginnende slijtage. 

Loop eens binnen bij onze garage in Bergschenhoek 


Wilt u meer weten over onze remmenservice in de regio Lansingerland? Loop eens binnen bij onze garage in Bergschenhoek. Hier kunnen onze monteurs u meer vertellen over de werkzaamheden die onderdeel zijn van onze remmenservice. De garage is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend. Op zaterdag vindt u ons in de showroom, die van 10:00 tot 16:00 geopend is. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's