Tekst

Voordelen van een lease auto voor particulieren 

Steeds vaker overwegen ook particulieren een lease auto. Iets wat voorheen voornamelijk gekozen werd door bedrijfseigenaren. Aan het gebruik van een lease auto zitten verschillende voordelen, waar De Rooy Auto’s u graag meer over vertelt in dit artikel. Belangrijk is het allereerst, om de verschillen tussen financial- en operational lease voor uzelf op een rijtje te zetten. Wist u bijvoorbeeld dat u bij financial lease zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan uw auto? In het geval van operational lease is dit niet het geval en wordt de schade, bijvoorbeeld in de vorm van slijtage, door de leasemaatschappij hersteld. In dit geval is uw leasemaatschappij bij een lease auto De Rooy Auto’s. 

Verschillende mogelijkheden bij een lease auto


Bij de financial lease van een lease auto wordt u maandelijks een klein beetje meer eigenaar van de auto. U sluit hierbij een lening af, die u maandelijks terugbetaalt. Vergelijk het met een abonnement voor uw mobiele telefoon! Aan het eind van uw contract behoort de telefoon, of in dit geval de lease auto tot uw eigendommen. In het geval van operational lease levert u de auto aan het eind van het leasecontract in bij De Rooy Auto’s. Tijdens het leasecontract zorgt De Rooy Auto’s voor het onderhoud aan de auto, de verzekering hiervan en het betalen van de wegenbelasting. 

Wij bieden u een lease auto van verschillende automerken aan in de regio Lansingerland. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een lease auto van Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Fiat en Kia. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden van onze leasecontracten door te spreken. 

Een bedrijfswagen leasen bij De Rooy Auto’s

 
Niet alleen bieden wij een lease auto aan particulieren aan. Ook voor het leasen van een bedrijfswagen kunt u bij De Rooy Auto’s terecht. Voornaamste voordeel van een bedrijfsauto leasen, is het feit dat u zelf geen grote investering hoeft te doen vooraf. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, waarvoor u de auto mag gebruiken. Het geld wat u anders in uw auto geïnvesteerd had, kunt u nu gebruiken voor een efficiëntere machine, marketingcampagnes, enzovoorts. 

Heeft u vragen over het leasen van een auto als particulier of bedrijf? Loop eens binnen in onze showroom, of benader ons telefonisch. Onze medewerkers staan voor u klaar, om u van passend advies te voorzien. Samen bekijken we welke lease auto het beste bij uw situatie past! 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's