Over ons

De Rooy Auto's in Bergschenhoek heeft ruim 40 jaar ervaring met het repareren en verkopen van alle merken auto's. De Rooy Auto's is na 17 jaar erkend SEAT dealer te zijn geweest, zijn wij in 2015 erkend SEAT service partner geworden. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij proberen samen met u de beste oplossing te vinden voor uw wensen en behoeften. Wij begrijpen door onze ervaringen dat deze behoeften altijd in beweging zijn en juist daarom zitten wij ook niet stil.

Niet alleen voor de aanschaf en onderhoud van een auto, kunt u bij ons terecht, maar ook voor:

Werkplaats

Onze technici staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk, waarbij enthousiasme en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.
De werkplaats is ingericht met de modernste testapparatuur om eventuele storingen op te lossen en het onderhoud aan uw auto te vergemakkelijken.

Alle monteurs worden regelmatig bijgeschoold en worden op die manier op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van uw auto. Bijvoorbeeld: Voordat de allereerste SEAT Leon ST bij ons in de showroom staat, hebben onze monteurs daar al een aantal weken trainingen voor gevolgd.

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's