Tekst

Kies voor een onderhoudsbeurt bij De Rooy Auto’s 

Regelmatig een onderhoudsbeurt aan uw auto laten uitvoeren is essentieel, om de kans op schade en storingen te minimaliseren. De ervaren monteurs van De Rooy Auto’s staan voor u klaar, om u bij een dergelijke onderhoudsbeurt te helpen. Naast een onderhoudsbeurt kunnen we ook een APK-keuring uitvoeren. Voor Nederlandse automobilisten is het jaarlijks laten uitvoeren van een APK-keuring verplicht. Tijdens de APK-keuring wordt gecontroleerd, of uw auto aan de laatste richtlijnen en eisen op het gebied van veiligheid en milieu voldoet. Waar nodig kunnen we na zo’n APK-keuring een onderhoudsbeurt uitvoeren. 

Op deze pagina leest u meer over de verschillende onderhoudsbeurten die wij voor onze klanten in de regio Lansingerland uitvoeren. Ook als u van buiten Bleiswijk of bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs komt, bent u vanzelfsprekend van harte welkom. 

Werkzaamheden bij een kleine onderhoudsbeurt 


Wanneer u een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto uit laat voeren, kijken we naar de meest kritieke elementen van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de staat van het remsysteem en uitlaatsysteem, de motor, enzovoorts. Standaard worden de motorolie en het oliefilter voor u vervangen bij een kleine onderhoudsbeurt. Met een kleine onderhoudsbeurt weet u zeker, dat u weer een lange tijd met een veilig gevoel de weg op kunt gaan. Nadat we dit type onderhoudsbeurt hebben uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport van ons. 

Grote onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren 


Naast de kleine onderhoudsbeurt bieden we grote onderhoudsbeurten aan. Bij een grote onderhoudsbeurt voeren we dezelfde werkzaamheden uit als bij een kleine onderhoudsbeurt en voegen we hier enkele extra controles aan toe. Zo kijken we ook naar het oliepeil in de versnellingsbak, voeren we een visuele controle uit bij de airbag en controleren we de carrosserie op beschadigingen en slijtage. Onze monteurs kunnen u meer vertellen over hetgeen we bij een grote onderhoudsbeurt met uw auto doen. 

Laat u informeren over onze onderhoudsbeurten 


Kom eens langs in onze garage of showroom, om u te laten informeren over het nut van een kleine en grote onderhoudsbeurt. Onze showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt onze medewerkers vanzelfsprekend ook telefonisch contacteren als u vragen heeft over een onderhoudsbeurt bij De Rooy Auto’s. Wanneer heeft u voor het laatst een onderhoudsbeurt aan uw auto uit laten voeren?

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's