Overige reparaties

Er zijn natuurlijk nog allerlei verschillende reparaties waar u voor terecht kunt bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek. Denk maar eens aan de airco service, distributie vervangen of het uitlezen van storingen. Bij De Rooy Auto’s gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Airco service
Naast een onderhoudsbeurt voor uw auto, is ook een onderhoudsbeurt voor uw airco erg belangrijk. Op het moment dat u uw airco iedere 2 jaar mee laat nemen in een onderhoudsbeurt blijft de airco in topconditie en zult u nooit onverwacht zonder airco staan.

Distributieriem en distributieketting
Wanneer de distributieriem of distributieketting van uw auto vervangen moet worden, is afhankelijk van het interval dat de fabrikant van de auto voorschrijft. Vaak is de interval terug te vinden in de onderhoudsboekjes van uw auto. Uiteraard kan De Rooy Auto’s u daar ook over informeren.

Het is erg belangrijk dat de distributieriem of distributieketting van uw auto op tijd vervangen wordt. Op het moment dat dit niet gebeurt kunnen de kosten hiervoor zeer hoog uitvallen. De Rooy Auto’s wil deze zorg graag uit handen nemen.

Uitlijnen
Het uitlijnen van uw auto is uiteraard ook mogelijk bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek. De uitlijning, oftewel de stand van uw wielen ten opzichte van de auto ten opzichte van de wielen onderling is heel belangrijk.

Een onjuiste stand kan zorgen voor:

  • Slechte wegligging
  • Hoger brandstofverbruik
  • Abnormale slijtgage van de banden

Bij De Rooy Auto’s kunt u uw auto uit laten lijnen met de daarvoor speciaal ingerichte uitlijnbrug, om de uitlijning van uw auto te controleren en daar waar nodig aan te passen, zodat de auto weer volgens fabrieksinstellingen is ingesteld.

Vloeistofcheck
De vloeistoffen van uw auto moeten op peil staan. Dit kan grote schade aan uw motor voorkomen. De volgende vloeistoffen worden bijgevuld:

  • Olie
  • Remvloeistof
  • Koelvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof

Voor meer informatie over de verschillende reparaties en eventueel de kosten hiervan kunt u contact opnemen met 010-5212166. Wij kunnen u dan voorzien van advies op maat en kunnen waar nodig een afspraak inplannen.

Afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's