Onderhoud

Werkplaats

Onze technici staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk, waarbij enthousiasme en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.
De werkplaats is ingericht met de modernste testapparatuur om eventuele storingen op te lossen en het onderhoud aan uw auto te vergemakkelijken.

Niet alleen met uw SEAT kunt u bij ons terecht, maar ook voor nagenoeg alle andere merken kunnen wij het onderhoud uitvoeren.

Alle monteurs worden regelmatig bijgeschoold en worden op die manier op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van uw auto.

Aircoservice

In de moderne auto van tegenwoordig zit vaak een aircondioning ingebouwd. Ook voor dit onderdeel aan uw auto is service nodig. Bijvoorbeeld het reinigen van de verdamper en het vervangen van het interieurfilter is jaarlijks nodig. Hiervoor hebben wij een aantal opgeleide STEK monteurs binnen ons bedrijf. Dus ook voor alle reparaties en service aan de airconditioning van uw auto kunt u bij ons terecht.

Banden opslag

Natuurlijk, u kunt uw zomer of winterbanden thuis opslaan. Maar voor de zomer- en winterbandenopslag kunt u ook bij De Rooy Auto`s terecht. U bent er dan van verzekerd dat uw banden onder de juiste condities opgeslagen worden voor het volgende seizoen en het bespaart u thuis de nodige ruimte.

Wij verzorgen voor u de bandenopslag bij ons in het bedrijf. Uw banden worden dan veilig en zorgvuldig voor u opgeslagen.Dit als bijkomend voordeel dat de afspraak om de banden te wisselen op korte termijn plaats kan vinden.

Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte, staat de garage helemaal vol of kunt u de zolder niet meer op, omdat het helemaal vol met spullen staat? Bij De Rooy Opslag kunt u eenvoudig een deel van uw inboedel opslaan in één van onze veilige en droge opslagruimtes. Zoekt u opslagruimte in de omgeving Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk neem dan gerust contact met ons op en kom eens kijken bij één van onze opslagruimtes.

Uitlijnen

De uitlijning, oftewel de stand van uw wielen ten opzichte van de auto en ten opzichte van de wielen onderling is heel belangrijk.

Een onjuiste stand kan zorgen voor:

  • een slechte wegligging,
  • een hoger brandstofverbruik
  • abnormale slijtage van de banden.

Wij hebben een speciaal daarvoor ingerichte, computer gestuurde uitlijnbrug staan, om de uitlijning voor uw auto te controleren en daar waar nodig aan te passen, zodat deze weer volgens de fabrieksinstellingen is ingesteld.

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's