Tekst

Onderhoud aan uw auto uit laten voeren door De Rooy Auto’s 

Kan uw auto wel wat onderhoud gebruiken? De ervaren monteurs van De Rooy Auto’s staan voor u klaar, om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien. Bij ons kunt u terecht voor zowel een kleine, als een grote onderhoudsbeurt. Ook voeren we graag een APK-keuring voor u uit! In Nederland is het wettelijk verplicht om een dergelijke keuring eens per jaar uit te laten voeren. Wanneer verloopt de huidige APK-keuring van uw auto? Door tijdig een afspraak in te plannen voorkomt u een hoge boete! 

Op deze pagina leest u meer over het onderhoud, dat u door de monteurs van De Rooy Auto’s uit kunt laten voeren. 

Onderhoud aan de airconditioning in uw auto 


Steeds meer auto’s worden standaard uitgevoerd met een luxe airconditioning. Zeker in de zomer zult u van deze functie profiteren! Net als bij de verschillende andere functies van een auto, is ook onderhoud aan de airconditioning essentieel om storingen te voorkomen. Onze monteurs kunnen de verdamper voor u reinigen, het interieurfilter voor u vervangen, enzovoorts. Het vervangen van het interieurfilter is doorgaans eens per jaar noodzakelijk. Voor dergelijk onderhoud aan uw auto hebben wij verschillende STEK-monteurs in dienst. Deze monteurs zijn speciaal opgeleid om onderhoud aan uw airconditioning uit te voeren. 

Bandenservice van onze garage in Bergschenhoek 


Naast het onderhoud aan de airconditioning in uw auto, bieden we een speciale bandenservice aan. In de wintermaanden kan het een veilig gevoel geven, om met winterbanden te rijden. Wij kunnen de zomer- en winterbanden voor u omwisselen en de zomerbanden tijdelijk voor u opslaan. Het voordeel hiervan is dat u ervan verzekerd bent, dat de banden onder de juiste condities worden opgeslagen. Slijtage aan de banden wordt op deze manier tegengegaan. 

Tip: laat bij het wisselen van de banden ook eens naar de uitlijning van uw auto kijken. Dit is de stand van de wielen ten opzichte van de auto. 

Meer informatie over onderhoud aan uw auto 


Wanneer u meer wilt weten over het onderhoud wat we aan uw auto kunnen uitvoeren, nodigen we u graag uit binnen onze showroom. De showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend. Op zaterdag bent u van 10:00 tot 16:00 welkom! U kunt ons bij vragen natuurlijk ook telefonisch en per mail bereiken. 
 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's