Tekst

Onderhoud en verkoop van/aan SEAT auto’s 

Wist u dat SEAT samen met onder meer Volkswagen en Audi onderdeel is van de Volkswagen-groep? Het bedrijf werd in 1950 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Spanje staan. Het bedrijf staat al jaren bekend als een producent van betaalbare en kwalitatief goede personenauto’s. Ook in Nederland maken veel huishoudens gebruik van een SEAT auto om naar hun werk te gaan, kinderen naar hun sportclub te brengen, enzovoorts. De Rooy Auto’s is een ervaren autobedrijf voor het onderhoud aan en de verkoop van SEAT personenauto’s. Naast de hulp die wij bieden aan mensen met een SEAT, helpen we u ook graag als u naar een ander automerk op zoek bent. Denk aan Volkswagen, Kia, Fiat, Audi en Skoda. 

Onderhoud aan een SEAT uit laten voeren 


Voor Nederlandse autobezitters is het verplicht om eens per jaar een APK-keuring uit te laten voeren, als u de auto op de openbare weg wilt kunnen gebruiken. De Rooy Auto’s helpt u graag bij het uitvoeren van deze keuring. Uw SEAT personenauto wordt gecontroleerd op de meest recente veiligheids- en milieueisen. Wanneer blijkt dat uw auto niet voldoet aan deze eisen, kunnen we onderhoud aan de auto uitvoeren. Mocht het onderhoud niet rendabel meer zijn, zoeken we graag met u mee naar een passende vervanger voor uw SEAT auto. 

Naast het laten uitvoeren van een APK-keuring, bieden we u een kleine- en grote onderhoudsbeurt aan SEAT auto’s aan. Bij deze onderhoudsbeurten lopen we de meest essentiële onderdelen van uw auto na, om deze te controleren op schade en slijtage. 

SEAT occasion kopen bij De Rooy Auto’s 


Zoals eerder beschreven werd, bieden we een breed aanbod aan SEAT occasions aan. Deze SEAT occasions zijn van een bijzonder goede kwaliteit, zodat u zeker weet hier nog jaren plezier van te hebben. De auto’s worden in verschillende modellen aangeboden! Zo vinden we vrijwel altijd een SEAT occasion, die aansluit op uw persoonlijke wensen, budget en gezinsgrootte. Standaard worden de occasions van SEAT voor de verkoop hiervan uitgebreid gecontroleerd op slijtage en schade. 

We nodigen u van harte uit om eens in onze showroom in Bergschenhoek te komen kijken. De showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend. Op zaterdag helpen we u graag van 10:00 tot 16:00 bij de aanschaf van een SEAT occasion. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's