Tekst

Onderhoud aan uw elektrische auto

Ook voor onderhoud aan uw elektrische auto kunt u terecht bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek. Het onderhoud vaan uw elektrische auto bestaat voornamelijk uit een inspectieservice, vervanging van het interieurfilter en het verversen van de remvloeistof. In tegenstelling tot een brandstofauto is dit natuurlijk een stuk minder. Wel moeten uiteraard ook alle slijtage onderdelen gecontroleerd worden, denk hierbij aan de remmen, banden en ruitenwissers. De Rooy Auto's is het adres in Lansingerland voor het onderhoud aan uw elektrische auto. Woont u in Berkel, Bleiswijk, Bergschenhoek of in de omgeving hiervan, kom gerust is langs voor advies over het onderhoud aan uw elektrische auto.

De grootst mogelijke kostenpost voor de elektrische auto is de revisie of de vervanging van het accupakket. Om deze onzekerheid weg te nemen bieden veel merken een uitgebreide levensduur en lange garantie aan. Onze monteurs zijn opgeleid om verantwoord om te gaan met elektrische auto’s, hierbij hebben de monteurs speciale trainingen gevolgd via PON (SEAT, Volkswagen, Audi etc.). Daarnaast hebben wij een speciaal ingerichte werkplaats om te werken aan uw elektrische auto.

APK voor uw elektrische auto

De APK van uw elektrische auto wordt de eerste keer bij 4 jaar uitgevoerd en vervolgens bij 6 en 8 jaar. Daarna moet de auto elk jaar gekeurd worden. Dit is exact hetzelfde als bij benzine auto’s. Tijdens de APK keuring wordt er net als bij brandstofauto’s gekeken of de auto nog voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Laadpaal

Het is eventueel ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden bij ons. Wij hebben bij de receptie een vaste laadpaal staan en ook in de werkplaats zijn er voldoende mogelijk om uw auto op te laden. Wilt u het liefst toch een eigen laadpaal bij u op de oprit of op het werk? Wij kunnen via SEAT laadpalen leveren voor bij u thuis of op uw werk vanaf €1.900 inclusief btw en montage. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden betreffende de laadpalen? Neem hierover even contact op met onze service managers of kijk even op www.seat.nl.

Maak snel een afspraak via onze website of bel 010-5212166 voor meer informatie!

 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's