Tekst

Autobedrijf voor occasions van al uw automerken 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en woont u in de regio Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk? Kom eens langs bij ons autobedrijf, om onze occasions van verschillende automerken te bekijken. Denk aan de tweedehands auto’s van betrouwbare merken als SEAT, Volkswagen, Skoda, Audi, Fiat en Kia. Dergelijke occasions zijn bijzonder duurzaam en gaan nog vele jaren mee! Overigens kunt u niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe occasion bij ons autobedrijf terecht. Ook voor het uitvoeren van onderhoud of een APK-keuring staan we voor u klaar. Wij vertellen u hier graag meer over! 

Ervaren autobedrijf biedt hulp bij onderhoud

 
De ervaren monteurs van ons autobedrijf helpen u bij het uitvoeren van verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden. Met onze remmenservice controleren we de werking en staat van uw remmen, om deze waar nodig van passend onderhoud te voorzien. Ook het controleren van uw autobanden, het plaatsen van de winterbanden of bijvoorbeeld het onderhouden van de airco in uw auto kunt u aan De Rooy Auto’s overlaten. 

U heeft bij ons autobedrijf de keuze tussen een kleine onderhoudsbeurt, een grote onderhoudsbeurt en een volledige APK-keuring. Deze APK-keuring is wettelijk verplicht en dient u eens per jaar uit te laten voeren door een erkend autobedrijf. Onze monteurs zullen uw auto tijdens deze keuring controleren op de meest recente milieu- en veiligheidseisen voor auto’s. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's
Tekst

Ook het leasen van een auto kan bij ons autobedrijf 


Niet alleen voor het onderhouden van uw auto of de aanschaf van een occasion kunt u bij ons terecht. Met ons autobedrijf helpen we u ook graag aan een leaseauto. Door voor een leaseauto te kiezen hoeft u vooraf geen grote investering te doen, maar kunt u wel in een auto rijden! Maandelijks betaalt u een vast bedrag, waarvoor u de auto onbeperkt kunt gebruiken. Samen bekijken we welk contract voor uw leaseauto het beste bij u past. 

Bij het leasen van een auto via ons autobedrijf heeft u de keuze tussen financial lease en operational lease. Op onze website leest u meer informatie over beide leasevormen. Ook kunnen we u in onze garage meer vertellen over de werking hiervan. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de belangrijkste verschillen. 

Direct hulp van ons autobedrijf? 


Heeft u een auto die u wilt laten onderhouden, of bent u op zoek naar een occasion? Neem vrijblijvend contact met ons autobedrijf op, om een afspraak in te plannen. Op werkdagen staan onze monteurs van 8:00 tot 17:30 voor u klaar in Bergschenhoek! Op zaterdag kunt u tussen 10:00 en 16:30 in onze showroom terecht voor meer informatie. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's