Tekst

Nieuwe auto’s van bekende automerken aanschaffen 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Nieuwe auto’s kopen blijft voor veel consumenten behoorlijk spannend, zelfs als u al meerdere auto’s gekocht hebt in het verleden. Bij de aanschaf van nieuwe auto’s wilt u enerzijds een zo laag mogelijke prijs bedwingen, maar tegelijkertijd verzekerd zijn van een goede kwaliteit. De Rooy Auto’s biedt u nieuwe auto’s van een hoge kwaliteit, tegen een eerlijke prijs! U kunt een geheel nieuwe auto door ons laten bestellen, maar we kunnen u ook op weg helpen met een gebruikte auto. Een volledig nieuwe auto kopen betekent dat u veel hogere kosten betaalt, dan wanneer u voor een van onze occasions koopt. De kwaliteit van deze occasions hoeft echter niet veel minder te zijn! 

Tip: kijk alvast eens naar het assortiment op onze website! Hier vindt u relatief nieuwe auto’s met een beperkt aantal kilometers op de teller. Door voor een van deze modellen te kiezen, weet u zeker dat u nog een lange tijd plezier aan de auto zal beleven. 

Voordelen van deze relatief nieuwe auto’s


Wanneer u voor een van onze occasions kiest profiteert u van een lage prijs voor een kwalitatief goede auto. Daarbij zijn deze auto’s allen uitgebreid getest door een vorige bestuurder, waardoor kinderziektes uit de auto verdwenen zijn. Daarbij worden de auto’s uitgebreid gecontroleerd door onze ervaren monteurs, voordat we u deze auto’s aanbieden. Versleten onderdelen worden altijd vervangen, om te voorkomen dat u al snel tegen problemen aanloopt. 

Veel van deze relatief nieuwe auto’s komen bijvoorbeeld van leasemaatschappijen, die de auto’s niet meer aan consumenten aanbieden. Deze voormalige leaseauto’s hebben vaak maar zeer weinig kilometers gereden, waardoor deze auto’s nog jaren mee zullen gaan. 

Persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe auto


Onze adviseurs staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien bij de aanschaf van een nieuwe auto. Samen zetten we uw persoonlijke wensen op een rijtje en zoeken we naar een geschikt model auto, die binnen uw budget past. Wij verkopen nieuwe auto’s van vrijwel alle automerken, zoals Volkswagen, SEAT, Skoda, Audi, Fiat en Kia. Naar welk model auto bent u op zoek? 

Om de nieuwste auto’s uit ons assortiment te kunnen bekijken, nodigen we u graag uit in onze showroom. De showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag kunt u hier van 10:00 tot 16:00 terecht. Wanneer komt u langs voor een proefrit in de regio van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk? 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's