Auto leasen tekst

Auto leasen?

Ook voor uw lease auto kunt u terecht bij De Rooy Auto’s in Bergschenhoek.

Vaak is het aanschaffen van een auto een constant discussiepunt. Het onderhoud, reparaties en eventuele schade vragen de nodige aandacht. De Rooy Autolease, onderdeel van De Rooy Auto’s, kan u hierbij volledig ontzorgen. De Rooy Autolease is gespecialiseerd in het leasen van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Verder kunt u bij ons terecht voor het leasen van alle merken nieuwe auto’s.

Er zijn bij De Rooy Autolease in Bergschenhoek verschillende mogelijkheden tot het leasen van een auto. Zo kunt u kiezen voor financial lease, operational lease of private lease.

Het grootste verschil tussen financial lease en operational lease is dat u bij financial lease u de eigenaar van de auto bent. Gedurende de periode van financial lease en ligt het economisch risico bij u. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is. Als er sprake is van operational lease, is De Rooy Autolease verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Als u een contract heeft ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar, wat inhoud dat u verantwoordelijk bent voor onderhoud en reparaties aan de auto.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of even verder kijken op onze website.

Neem contact op

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's