Tekst

Goedkope APK voor uw auto uit laten voeren 

In Nederland is het wettelijk verplicht om eens per jaar een APK-keuring uit te laten voeren. De Rooy Auto’s uit Bergschenhoek biedt u een goedkope APK aan, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en nauwkeurigheid hiervan. Door de efficiënte manier van werken in onze garage, is het aanbieden van een goedkope APK aan onze klanten mogelijk! Wij bieden onder meer APK-keuringen aan mensen uit Bleiwijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs aan. Ook klanten uit andere delen van de regio Lansingerland zijn vanzelfsprekend van harte welkom bij De Rooy Auto’s! Wanneer heeft u uw auto voor het laatst laten controleren op de meest recente veiligheids- en milieueisen? 

Manier van werken bij een goedkope APK


Wanneer u voor een goedkope APK van De Rooy Auto’s kiest, controleren we uw auto op de laatste richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu. Mocht uw auto niet aan deze richtlijnen voldoen, dan brengen we u hiervan op de hoogte. In samenspraak met u kunnen we vervolgens overgaan op een passende onderhoudsbeurt voor uw auto. Zo kunnen versleten onderdelen vervangen worden, kunnen we het oliefilter en de motorolie vervangen, enzovoorts. Het geeft u een veilig gevoel, omdat u zeker weet dat u weer een lange tijd op uw auto kunt vertrouwen. 

Tip: naast een goedkope APK kan ook het regelmatig laten uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt verstandig zijn. Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op de meest voorkomende vormen van slijtage en schade. 

Belangrijke aspecten bij een APK-keuring


Bij een APK-keuring wordt er naar verschillende elementen van uw auto gekeken. Zo controleren we onder meer de spiegels en voorruit van uw auto, kijken we naar de vergrendeling en wielophang, enzovoorts. Ook de carrosserie, remmen en uitlaat worden uitgebreide gecontroleerd op schade of slijtage. Door versleten onderdelen tijdig te laten vervangen kan een storing in de auto voorkomen worden. 

Over het algemeen wordt bij een APK-keuring niet specifiek naar de airconditioning gekeken. Wij bieden echter een speciale service aan voor onderhoud aan de airco in uw auto. Dit onderhoud wordt door speciaal opgeleide STEK-monteurs uitgevoerd. 

Loop eens binnen in onze showroom


Bent u benieuwd of het laten uitvoeren van een goedkope APK ook voor uw auto interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Loop bijvoorbeeld eens binnen in de showroom van De Rooy Auto’s in Bergschenhoek. De showroom is op werkdagen tijdens kantoortijden en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's