Tekst

Goedkoop onderhoud aan uw auto laten uitvoeren 

Met name bij oudere auto’s is regelmatig onderhoud essentieel om storingen in de auto te voorkomen. Goedkoop onderhoud is in zo’n geval hetgeen u zoekt! Met goedkoop onderhoud profiteert u van het feit dat de meest kritieke onderdelen van de auto onderhouden worden, terwijl de minder belangrijke onderdelen minder snel vervangen zullen worden. U kunt het goedkope onderhoud aan uw auto eens per jaar uitvoeren, een half jaar na de wettelijk verplichte APK-keuring van uw auto. 

De Rooy Auto’s biedt goedkoop onderhoud aan voor vrijwel alle automerken. Voorbeelden van automerken waarvan wij de auto’s regelmatig van goedkoop onderhoud voorzien zijn onder meer Volkswagen, Audi, Skoda, Fiat, SEAT en Kia. Voor welk merk auto bent u op zoek naar passend en goedkoop onderhoud? 

Een kleine en goedkope onderhoudsbeurt uitvoeren 


Bij ons autobedrijf in Bergschenhoek kunt u al voor 125 euro goedkoop onderhoud aan uw auto laten uitvoeren. Bij zo’n kleine onderhoudsbeurt zorgen we standaard voor het vervangen van de motorolie en het oliefilter. Ook controleren we onderdelen als het remsysteem, de motor, het uitlaatsysteem, het koelsysteem, de remvloeistof, de accu en de remschijven. Dit zijn onderdelen die goed onderhouden moeten zijn om de kans op haperingen in het systeem van uw auto te voorkomen. 

Mochten kritieke onderdelen vervangen moeten worden, dan brengen we u hier na het uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt van op de hoogte. In samenspraak met u bepalen we of de onderdelen vervangen worden, of dat u deze nog even laat zitten met het risico op een storing. Bij een APK-keuring moeten versleten, kritieke onderdelen altijd vervangen worden om de openbare weg op te mogen. 

Groter onderhoud aan uw auto uitvoeren 


Naast goedkoop onderhoud in de vorm van een kleine onderhoudsbeurt, kunnen we u ook een grotere onderhoudsbeurt aanbieden. In dit geval worden naast de kritieke onderdelen van uw auto ook andere onderdelen bekeken. Denk bijvoorbeeld aan een visuele controle van uw airbag, een controle van de schokdempers en de carrosserie van de auto, enzovoorts. 

Wilt u meer weten over goedkoop onderhoud laten uitvoeren aan uw auto? Loop onze garage in de regio Lansingerland eens binnen, om u te laten informeren. U kunt ons natuurlijk ook per mail of telefonisch bereiken bij vragen over onze onderhoudsservice. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's