Tekst

Gebruikte auto’s kopen bespaart u veel geld 

Bij de aanschaf van een nieuwe auto heeft u verschillende keuzes. Dit maakt zeker de aanschaf van een eerste auto niet altijd even gemakkelijk! Kiest u voor een gezinswagen, of houdt u het bij een kleiner model? Kiest u voor een model met luxe extra’s, of gaat u voor een simpelere en goedkopere auto? Bovenal kan het verstandig zijn om voor een van de gebruikte auto’s van De Rooy Auto’s te kiezen. Deze auto’s zijn uitgebreid gecontroleerd op schade en slijtage aan onderdelen, waardoor deze nog vele jaren mee zullen gaan. Zo profiteert u van een degelijke kwaliteit, voor een eerlijke prijs! Heeft u al een gebruikte auto op het oog, die aansluit op uw wensen? 

Verschillende modellen gebruikte auto’s


De Rooy Auto’s probeert voor iedere koper een passend model gebruikte auto te vinden. Een auto die qua functies en ruimte op uw wensen aansluit en daarbij binnen uw budget past. In ons assortiment vindt u gebruikte auto’s van vrijwel alle automerken. Zo kunt u bij ons terecht voor een tweedehands auto van bijvoorbeeld Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Kia of Fiat. De diversiteit aan modellen maakt dat we vrijwel altijd een passende auto voor u vinden. 

Heeft u nog geen geschikte gebruikte auto in ons assortiment kunnen vinden? In dat geval kijken we graag voor u uit naar een gebruikte auto, die wel bij uw wensen past. Regelmatig krijgen wij nieuwe, gebruikte auto’s aangeboden voor de verkoop. 

Gebruikte auto’s van een hoge kwaliteit


Zoals reeds beschreven werd controleren onze ervaren monteurs een auto uitgebreid, alvorens deze te koop aangeboden wordt. Versleten onderdelen kunnen zo tijdig vervangen worden, om te voorkomen dat u al snel met pech langs de kant van de weg komt te staan. Dit is een van de redenen dat veel mensen uit de regio Lansingerland vertrouwen op de service die De Rooy Auto’s hen biedt. Ook na de aanschaf van een gebruikte auto kunt u op ons blijven rekenen. Zo helpen we u graag met een kleine- of grote onderhoudsbeurt, voeren we de jaarlijkse APK-keuring voor u uit en verwisselen we uw zomerbanden voor winterbanden. 

Ook benieuwd naar de gebruikte auto’s die we momenteel aanbieden? Kijk eens naar het aanbod op onze website, of loop onze showroom binnen. De showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wanneer komt u bij ons langs voor een proefrit in een van onze occasions? 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's