Tekst

Ervaren garage uit Bergschenhoek 

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Laat het onderhoud aan uw auto in onze garage in Bergschenhoek uitvoeren. Klanten uit plaatsen als Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk vertrouwen al jaren op onze ervaren vakmensen. Ook uit andere plaatsen binnen de regio Lansingerland komen mensen naar onze garage! Wij helpen ze bij het onderhouden van losse onderdelen, zoals het vervangen van kapotte ruitenwissers of versleten banden, maar ook met complete onderhoudsbeurten. Naast de hulp bij het herstel van schade of slijtage aan uw auto, biedt onze garage u een groot aantal occasions aan. Naar wat voor auto bent u op zoek? 

Onderhoudsbeurt binnen onze garage 


Binnen onze garage bieden we verschillende vormen van onderhoud aan. Zo helpen we u graag met een kleine onderhoudsbeurt, waarbij naar de meest vitale onderdelen wordt gekeken. Zo voeren we een accutest uit, inspecteren we de remschijven en remblokken, vervangen we de motorolie en het oliefilter, enzovoorts. Mocht u een intensiever onderhoud prefereren, dan helpen we u graag met een grote onderhoudsbeurt. In dit geval controleren we bijvoorbeeld ook het uitlaatsysteem, kijken we de schokdempers en fuseekogels na, voeren we een visuele controle van de airbag uit, enzovoorts. 

Tip: laat eens per jaar een APK-keuring voor uw auto uitvoeren! Met een APK-keuring bent u ervan verzekerd, dat u de komende twaalf maanden veilig de weg op kunt gaan. 

Occasion bij garage De Rooy Auto’s kopen 


Zoals eerder beschreven werd, bieden we niet alleen onderhoudsbeurten binnen onze garage in Bergschenhoek aan. Ook hebben we vrijwel altijd een groot aantal occasions te koop staan. Deze occasions worden van alle automerken aangeboden, waarvan SEAT, Volkswagen, Skoda, Audi, Fiat en Kia goede voorbeelden zijn. De occasions zijn van een dermate goede kwaliteit, dat u deze nog jaren met plezier zal kunnen blijven gebruiken. Alle tweedehands auto’s die door ons verkocht worden, zijn voor de verkoop hiervan uitgebreid gecontroleerd. Versleten onderdelen worden vervangen, de motorolie wordt ververst, enzovoorts. 

Loop eens binnen bij garage De Rooy Auto’s, om u te laten informeren over de mogelijkheden die we u bieden. Onze showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's