Tekst

Car Cleaning van De Rooy Auto’s in Bergschenhoek 

U wilt dat uw auto er netjes uitziet als u familie, zakenpartners of uw werkgever bezoekt! Het is voor veel autobezitters reden om regelmatig langs de wasstraat te gaan, waar zij hun auto kunnen laten wassen. Naast een bezoek aan de wasstraat kun je, bijvoorbeeld eens per jaar, voor de Car Cleaning-service van De Rooy Auto’s in Bergschenhoek kiezen. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit zal zien. Wij reinigen de auto’s van alle automerken. Het maakt dus niet uit of u een auto van Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Kia of bijvoorbeeld Fiat heeft, als u deze weer als nieuw wilt laten lijken. 

Tip: maak ook gebruik van onze Car Cleaning-service, als u van plan bent om de auto te verkopen. Met deze service lijkt uw auto nog mooier, wat de waarde hiervan ten goede komt! 

Schoonmaakklussen bij onze Car Cleaning


Wanneer u voor Car Cleaning van De Rooy Auto’s kiest, bent u er bovenal van verzekerd dat uw auto er weer als nieuw uit zal zien. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw doffe lak weer gaat glimmen, dat kleine beschadigingen aan de lak worden weggewerkt, enzovoorts. Denk bij beschadigingen bijvoorbeeld aan kleine krasjes, die ontstaan zijn door mensen die met hun jas langs uw auto zijn geschuurd. Hoewel de krasjes vaak nauwelijks zichtbaar zijn, laat u ze liever wegwerken! Het geeft aan dat onze Car Cleaning-service veel meer is, dan het schoonmaken van uw auto alleen. 

Zelf uw schoonmaakservice samenstellen


U heeft bij onze Car Cleaning-service zelf de mogelijkheid, om te bepalen welke klussen u aan uw auto uit wilt laten voeren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto te laten wassen en drogen, in combinatie met het laten reinigen van de ruiten van uw auto. Een dergelijke klus kan door onze monteurs binnen het uur voor u worden afgerond. Iets langer duurt het, wanneer u de auto ook aan de binnenzijde wilt laten reinigen of wanneer u de auto in de was wilt laten zetten. 

Voor het fijn of grof polijsten van uw auto dient u te rekenen op een duur van 6 tot 9 uur. Hierbij wordt de autolak van een opfrisbeurt voorzien en kunnen kleine, ondiepe krassen voor u worden weggewerkt. Onze medewerkers staan voor u klaar, om u vrijblijvend van advies te voorzien. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's