Tekst

Betrouwbare autodealer uit Bergschenhoek

Wanneer u een occasion koopt of benieuwd bent of private lease wat voor u is, wilt u op een professionele wijze geholpen worden. Loop eens binnen bij onze autodealer in Bergschenhoek! Onze adviseurs en monteurs staan voor u klaar, om u meer te vertellen over de auto’s die op uw wensen aansluiten. In onze showroom vindt u onder meer auto’s van merken als SEAT, Volkswagen, Skoda, Audi, Fiat en Kia. Ook van verschillende andere automerken bieden we regelmatig fraaie en kwalitatief goede occasions aan. 

Een persoonlijke aanpak staat bij ons, als autodealer, voorop. Het kopen van een nieuwe auto kan behoorlijk spannend zijn, waardoor het prettig is als u op een professionele manier geholpen wordt. Geen verkooppraatjes, maar een uitgebreide voorlichting om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Naar wat voor occasion bent u op zoek? 

Occasion kopen bij een ervaren autodealer 


Als autodealer bedienen we al jaren klanten uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Kortom, het merendeel van de gemeente Lansingerland. Bij ons vindt u occasions van vrijwel alle automerken, die kortgeleden van een uitgebreide onderhoudsbeurt zijn voorzien. Zo weet u zeker, dat u nog vele jaren vooruit kunt met een van onze tweedehands auto’s. Door voor een occasion te kiezen profiteert u van een aanzienlijk lagere aanschafwaarde, terwijl de kwaliteit niet veel slechter dan van een nieuwe auto hoeft te zijn. Bij onze autodealer verkopen we namelijk ook auto’s die pas enkele jaren oud zijn. 

Bij het kopen van een nieuwe occasion zetten we eerst uw wensen op een rijtje, tenzij u op zoek bent naar een specifiek model Audi, Skoda of bijvoorbeeld Volkswagen. Op basis van deze wensen en uw gereserveerde budget, zoeken we een geschikt model auto. 

Autodealer met de mogelijkheid tot private lease 


Mocht u de investering in een occasion momenteel te groot vinden maar wel willen rijden, dan kan private lease interessant voor u zijn. Bij private lease betaalt u namelijk maandelijks voor het gebruik van de auto. Zo hoeft u vooraf geen groot bedrag te betalen! Onze autodealer biedt verschillende vormen van private lease aan, namelijk: operational- en financial lease. In onze showroom vertellen we u graag meer over de verschillen tussen deze vormen van private lease. 

Direct meer weten over de diensten van ons als autodealer? Kom eens langs in onze showroom, die op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend is en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt ons natuurlijk ook per mail of telefonisch bereiken! 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's