Tekst

Autobedrijf De Rooy Bergschenhoek

De Rooy Auto’s uit Bergschenhoek helpt al jaren klanten uit de regio Lansingerland bij het onderhoud aan of de aankoop van hun auto. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan verschillende modellen auto’s. Laat bijvoorbeeld eens per jaar een APK-keuring, die wettelijk verplicht is in Nederland, aan uw auto uitvoeren bij De Rooy Auto’s. Tijdens de APK-keuring controleren we of uw auto aan de laatste veiligheids- en milieueisen voldoet. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen we de auto waar nodig van passend onderhoud voorzien. Vanzelfsprekend doen we dit altijd in overleg met u! 

De Rooy Auto’s biedt een groot aantal occasions 


Binnen ons assortiment vindt u een groot aantal occasions. Deze tweedehands auto’s zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor u hier nog jaren plezier aan zal beleven. Wij bieden occasions van vrijwel alle automerken aan. Denk aan de occasions van merken als SEAT, Volkswagen, Audi, Skoda, Fiat en Kia. Naar wat voor occasion bent u op zoek? Voordat u de occasion van ons meekrijgt, voeren we altijd een uitgebreide onderhoudsbeurt aan de auto uit. Versleten onderdelen worden zo tijdig vervangen, om te voorkomen dat u al snel te maken krijgt met storingen in de auto. 

Onderhoudsbeurten van De Rooy Auto’s 


Zoals reeds beschreven werd, bieden onze ervaren monteurs u graag hulp bij het onderhoud aan uw auto. Wij bieden u naast een APK-keuring twee verschillende onderhoudsbeurten aan. Bij een kleine onderhoudsbeurt kijken we naar de meest essentiële onderdelen van uw auto. In het geval van een grote onderhoudsbeurt gaan we verder dan en kijken we bijvoorbeeld ook naar de staat van uw airbag, de carrosserie van de auto, enzovoorts. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden die door De Rooy Auto’s worden uitgevoerd bij een kleine- en grote onderhoudsbeurt. 

Tip: kijk ook eens naar de service van De Rooy Auto’s voor mensen die hun banden willen laten vervangen! Wanneer u de zomerbanden vervangt voor winterbanden, kunnen we deze zomerbanden voor u opslaan. 

Bezoek onze showroom in Bergschenhoek 


De vakmensen van De Rooy Auto’s in Bergschenhoek nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Hier kunnen we u van persoonlijk advies voorzien en u een beeld geven van de mogelijkheden die we aanbieden! Onze showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's