Tekst

Laat uw auto APK bij De Rooy Auto's in Bergschenhoek

De Rooy Auto’s in Bergschenhoek is al ruim 45 jaar gevestigd in Bergschenhoek en voert al jarenlang de APK keuringen uit voor alle auto's! Onze vakmensen staan iedere werkdag voor u klaar, om uw auto te controleren op slijtage en beschadigingen. Tijdens deze keuring wordt er gekeken of de auto nog voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Het is wettelijk verplicht om jaarlijks een APK-keuring uit te laten voeren, als u met uw auto de openbare weg op wilt gaan. Waar nodig kunnen we direct onderhoud aan uw auto uitvoeren! Wist u dat als u de APK met een onderhoudsbeurt combineert, dat de APK gratis en u alleen de afmeldkosten hoeft te betalen?

Welke werkzaamheden worden er verricht tijdens een APK?


Als ervaren APK garage in Bergschenhoek helpen we voornamelijk klanten uit de regio Lansingerland. Denk aan plaatsen als Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek. Tijdens een APK-keuring kijken we naar de algemene eisen waaraan uw auto moet voldoen, de staat van de spiegels en ruiten, de vergrendeling van de auto, de wielophang, de carrosserie en verschillende andere essentiële elementen. Denk ook aan de staat van de remmen en uitlaat! Mogelijk is er sprake van een ernstige slijtage, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen, ook dit kunnen wij uiteraard voor u oplossen.. 

Onze vakmensen op het gebied van APK-keuringen voeren dit type keuring uit bij alle automerken. Hierbij kunt u denken aan SEAT, Volkswagen, Skoda, Audi, Kia, Toyota en noem het maar op. Dus ook uw auto kunnen wij weer voorzien van een geldige APK.

Onderhoud laten uitvoeren aan uw auto 

 

Wanneer blijkt dat er bij de APK keuring onderdelen vervangen dienen te worden, kunnen wij dit meestal dezelfde dag nog voor u oplossen. Zonder geldige APK keuring mag u natuurlijk de weg niet meer op met de auto, omdat de auto niet aan bepaalde eisen voldoet. Onze APK monteurs adviseren u geheel op maat over het gebruik van de auto en het nut van het laten uitvoeren van reparaties of onderhoud. Heeft uw auto ook een onderhoudsbeurt nodig? Combineer dit dan met de APK en u hoeft voor de APK keuring alleen nog maar de afmeldkosten te betalen. De monteurs zullen u van te voren altijd even opbellen met eventuele bijkomende kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u kennismaken, advies of bent u wellicht opzoek naar een nieuwe auto? Komt gerust is langs bij onze werkplaats en showroom. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar voor eventuele vragen. Of maak snel een afspraak via onze website!

 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's