Tekst

Ervaren APK garage in Bergschenhoek 

De Rooy Auto’s in Bergschenhoek is een betrouwbare en ervaren APK garage! Onze vakmensen staan iedere werkdag voor u klaar, om uw auto te controleren op slijtage en beschadigingen. Het is wettelijk verplicht om jaarlijks een APK-keuring uit te laten voeren, als u met uw auto de openbare weg op wilt gaan. Daarbij er tijdens de APK-keuring gekeken of uw auto nog voldoende aan alle milieueisen. Waar nodig kunnen we direct onderhoud aan uw auto uitvoeren! Wanneer heeft u uw auto voor het laatst naar een ervaren APK garage gebracht? 

Werkzaamheden van onze ervaren APK garage 


Als ervaren APK garage in Bergschenhoek helpen we voornamelijk klanten uit de regio Lansingerland. Denk aan plaatsen als Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, enzovoorts. Tijdens een APK-keuring kijken we naar de algemene eisen waaraan uw auto moet voldoen, de staat van de spiegels en ruiten, de vergrendeling van de auto, de wielophang, de carrosserie en verschillende andere essentiële elementen. Denk ook aan de staat van de remmen en uitlaat! Mogelijk is er sprake van een ernstige slijtage, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. 

Onze vakmensen op het gebied van APK-keuringen voeren dit type keuring uit bij alle automerken. U kunt zodoende bij ons terecht met een SEAT, een Volkswagen, een SKODA, een Fiat en bijvoorbeeld een nette Kia! Wat voor merk auto wilt u laten controleren door onze ervaren APK monteurs? 

Onderhoud laten uitvoeren aan uw auto 


Wanneer bij de APK-keuring blijkt dat onderdelen van uw auto versleten of kapot zijn, zullen deze vervangen moeten worden. Zou u dit niet doen, dan mag u de openbare weg niet meer op met de auto. Onze ervaren APK monteurs kunnen u adviseren over het nut van het uitvoeren van bepaald onderhoud. In sommige gevallen is uw auto dermate auto, dat onderhoud duurder is dan de aanschaf van een nieuwe auto. Bij ons heeft u de keuze uit een kleine en grote onderhoudsbeurt. Vooraf zullen we u altijd vertellen, welk type onderhoudsbeurt het beste aansluit op de slijtage aan uw voertuig. 

Wilt u kennismaken, voordat u een APK-keuring uit laat voeren? Loop eens bij ons binnen! Onze showroom is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of per mail bereiken bij vragen. 

De Rooy Auto's logo
De Rooy Auto's